Choď na obsah Choď na menu
 


19. 7. 2012

 V LESOCH PRI POVAŽSKEJ BYSTRICI ÚDAJNE STRAŠÍ

 

imgp5859u.jpg

 

TIP OD VÁS. Po zverejnení výzvy na našej facebookovskej stránke, v ktorej hľadáme tajuplné miesta na Slovensku, sme od vás dostali prvé tipy na články. Obyvatelia Považskej Bystrice už roky poznajú príbeh o strašidelných udalostiach v opustenom dome, ktorý sa nachádza v opustenej osade známej ako Pechov Laz.

Ďaleko v lesoch pri Považskej Bystrici sa nachádza opustená osada známa pod názvom Pechov Laz. Tu sa nachádza staré obydlie, v ktorom sa majú diať tajuplné veci. Celý život v tomto dome prežil starý pán, ktorý sa podľa miestnych nevie so svojím domovom rozlúčiť ani po svojej smrti.

Mnohí okoloidúci hríbari či turisti, tu zažili zvláštne udalosti, o ktorých sa im neľahko rozpráva. Niektorí dokonca mali vidieť ducha. Iní odvážlivci sa rozhodli v starom domčeku prespať a počas noci bolo z povaly počuť tajomné zvuky a kroky. Jeden návštevník tu bol počas horúceho letného dňa a aj napriek horúčave ho triasla zima. Malo by ísť o prejavy ducha dedka, ktorý tu prežil celý svoj život a ani po smrti zrejme nechce svoj domov opustiť.

Viete o prípade niečo viac? Poznáte nejaké tajuplné a záhadné miesto vo svojom okolí? Dajte nám vedieť na verteneverte@hotmail.sk alebo na našu facebookovskú stránku.

FOTO: Marián Hajduch

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

Denis Cibuľa, 20. 10. 2015 14:25

Bol som tam a pred vchodových dverách a žobral odo mňa peniaze. Tak som išiel za to chatrčisko a boli tam diviak , vlk, medvedˇ a líška .Tak som išiel do chatrče a zobral som vysavač a povysával som ich aj toho bezdomovca umyl som ich ked boli čistý tak som ich bachal po hlave až mali hrčú ako melon a ušli špinavci jedni a potom som si dal upečeného diviaka preto asi utiekly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hamba im c c c!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nechodte tam.

Marta Alexandra Felícia Melániová, 20. 10. 2015 14:11

Jedneho slnecneho dna som sa vybrala na turu aj s frajerom.zacalo strasne prsat dokonca zacala aj vychrica.viete telka nam skratovala tak sme si nemohli pozret pocasie,no a tak sme aj dopadli.frajer uvidel jakusi chatrc tak sme sa tam isli.pred dverami spali spity bezdaci.radsej sme sa schovali pod tu striesku s druhej strany a tam sme si zapalili cigu a naliali si borovicku.bezdaci zrazu isli okolo asi uz isli prec a kricali na nas ze tam nemame chodit vraj je to tam hrozne. no odvaha nas nepustila tak sme tam isli.zacala vychrica a na tu chatrc spadol strom,zrazu sa z hora ozvalo ha ha ha.zlakli sme sa.zrazu pred nami zabehol divy kon. a spadla cela strecha a my sme richlo usli.......nechodte tam

pomoooooooooooooooooooooc

Peter Párkovič, 12. 10. 2015 15:10

nechote tam zomrela tam moja kamoška a zabil ju sám zombí a ked ju zabíjal tak som sa na to díval a žral popcorn ten zombík ta gabe zobute ho bude sranda chote tam jak je vám život milí pakujte tam hnet lebo vám dám po hube!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

áááááááááááááááááááááá pomoc

Laco pechlovič, 12. 10. 2015 14:52

bol som tam z kamošom a vydel som tam tú Júliu ktorá je tam a videl som tam aj duch, lorda Voldemorta, starú obesenú babku a ježibabu a z oči jej išli blesky a jeho muža a z rúk mu išli blesky !!!!!!!!!!!!!!!!! a 100 000 anakond fakt dávajte pozor ak chcete biť živí !!!!!!!!

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Maria Terezia, 29. 9. 2015 15:42

Ked som bola malá tak som videla kun fu pandu , mimoňov a splesniveného bezdomovca. A moje deti sú ježibabi.

je to púravda !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martin Štvorský Olomovsý , 29. 9. 2015 15:41

ja som tam tiež bol !!! a bol tam staštný bordel samé alkoholové flaše .... prišiel som na poval a spali tam bezdomovci a jeden bol obesený vybehol som von a tam boli samé stromy !!! zapáli som si cigaretu a tý bezdáci vybehli za mnou a my ju zobrali !!!! zobrali my aj zapalovač a všetky cigarety a hlavne moje peniaze mal som pri sebe 500euro a ešte my zobrali aj oblečenie išiel som od tial iba v slipkách !!!! koniec!

blud

hlupost, 30. 7. 2015 10:04

Je to somarina,kamos ma odtial kluce a chodia tam s celou partiou grikovat a prespavat...takze uplny bullshit...

je to pravdaaa

peter pavol slanský, 16. 6. 2015 16:04

Ja som tam bol tiež je to tam hrôzostrašné!
Na povali boli naozaj vlk a medveď ale vypchatý! Nikto si s tejto stránky nevimýšla . Tá Júlia je vážne tam zavraždená !!! Nechodte tam !

To je klamstvo tam nestrašia take hentake onake prišeri ale ešte 20krát horšie

Julia -Sylvia-Erika-Borovičková-Wattswwollová, 16. 6. 2015 14:53

Raz som tam prišla s mojimi dvoma otčimmi ktorí mali autsajdera . Vošli sme do tej starej chatrče a zrazu ich štiri morčatá začali pišťať /asi zacítili mrkvu/.
Uvideli sme tustú kung Fu pandu ktorá nás chcel sežrať. Potom sme jej zdrhli na poschodie . Hore sme uvideli ježibabu s bleskami v očiach ktorá nás až dole
naháňala. Dole sa k nej pripojila aj tustá kung Fu panda a naháňali nás až na záhradu. Potom sa k ním pripojil Lord Wolldemord ktorí so mňa vysal dušu. Zomrela som. Potom ma zežral medveď . Moji dvaja otčinovia ma nezechránili lebo zabudli. :(

pomooooc

františek robrovský, 15. 6. 2015 12:58

ja som tam tiež bol a behali tam sami potkany a chceli ma zožrať. boli otrasný a bezubý. V tom som si zmyslel že si ich odfotím a ako som fotil všetci odišli a ostala prázdna pivničisko. potom som počul behačky na povale prišiel som na poval a tam niake školáčky behali na štokloch !!!!! chodťe tam je tam zábava

Re: pomooooc

josef cumlikator , 15. 6. 2015 13:06

je to pravda niake jebnuté školáčki tam behajú na štekloch a ja som im pičoval a hneď odišli im to jebe !!!

supr

fernardína pomstlichtivá, 15. 6. 2015 13:05

prišla som do tej chatrče a uvidela som cez zimu hady a 4 metrového hada vretenicu ktorá ma chcela zežrať a potom som išla hore kde bol vlk a medved ktory ma nahanali a zežrali potom ma princ oživil a žili sme stastne

nieje to nezmysel

anonym, 15. 2. 2015 12:02

Raz sme tam boli s kamaratkou a jak sme boli vnutry tak sme poculi kroky na povali ...
Zacali sme sa bat a jak sme isli do pivnice tak sme si zapli svetlo na mobile a jak sme svietili na miestnost tak tam prebehol nejakycierny tien ... A v tom moj pes zacal vonku zavijat ... Bezali sme odtial a fakt vam neradin tam ist

Mali by ste na túto stránku vážne dať aj Manínsku Tiesňavu:

Janka Kubíková, 25. 11. 2014 15:38

Tiež som počula že tam straší a dosť tomu verím lebo bratrancova frajerka mala spolužiačku ktorá pred asi 2 rokmi skočila tehotná údajne sa z niekym vyspala a nemala rodinu ani peniaze a tak by sa nemal kto starať o ňu ani bábo a ten kto ju prespal kdesi zmyzol.Verte neverte ale tiež som počula že tam boli ten Fero.

Straší aj v maninskej tiesňave

ferko lagian, 25. 11. 2014 15:31

Raz sme tam boli na Aute po tme . Hovirieva sa že niaka 19-ročná dievčina bola tehotná a skočila z téj skaly. Keď sme višli von bola všade tma nikde nikoho. Zrazu bol počuť pisklavý krik. schovali sme sa do auta a zamkli sme sa tam. no v tom ktosi zaklopal na okno nikdo tam nebol. tak sme odťial odišli. už nikdy tam po tme nechodíme . :(

Vážne tam straší

Janka Lomová, 17. 11. 2014 13:21

Viem od strýka že asi 3 ludia to zažili a jeden prípad bol nedávno ked v noci tam išiel niečo doniesť kamarátom lebo tam chodia a vraj niečo také ako enderman v minecrafte a ten pred tým tam išiel a vraj ho to chcelo zhodiť zo skaly a ten 1 neviem ale nikto to nepriznal až nakoniec ten 2 a ten 1 vravel že bohužial aj on to zažil a vraj sa to aj tak premiestňovalo ako enderman. A ten 3 to zažil a všetkým o tom porozprával.

Nevymýšlajte si!

Simona Hombová, 17. 11. 2014 13:10

Jožo ako ten Pechov laz nemôže byť ked tam chodia ludia na výkendovky?

pachov laz už nieje

jožo, 15. 6. 2014 19:23

Zbúral som tu chalupu

Re: pachov laz už nieje

vlčica, 11. 8. 2014 20:11

dufam ze zartujes odtial mi pochadza babka

Re: Re: pachov laz už nieje

Klaudia, 17. 10. 2014 11:11

vážne? :D