Choď na obsah Choď na menu
 


19. 7. 2012

 V LESOCH PRI POVAŽSKEJ BYSTRICI ÚDAJNE STRAŠÍ

 

imgp5859u.jpg

 

TIP OD VÁS. Po zverejnení výzvy na našej facebookovskej stránke, v ktorej hľadáme tajuplné miesta na Slovensku, sme od vás dostali prvé tipy na články. Obyvatelia Považskej Bystrice už roky poznajú príbeh o strašidelných udalostiach v opustenom dome, ktorý sa nachádza v opustenej osade známej ako Pechov Laz.

Ďaleko v lesoch pri Považskej Bystrici sa nachádza opustená osada známa pod názvom Pechov Laz. Tu sa nachádza staré obydlie, v ktorom sa majú diať tajuplné veci. Celý život v tomto dome prežil starý pán, ktorý sa podľa miestnych nevie so svojím domovom rozlúčiť ani po svojej smrti.

Mnohí okoloidúci hríbari či turisti, tu zažili zvláštne udalosti, o ktorých sa im neľahko rozpráva. Niektorí dokonca mali vidieť ducha. Iní odvážlivci sa rozhodli v starom domčeku prespať a počas noci bolo z povaly počuť tajomné zvuky a kroky. Jeden návštevník tu bol počas horúceho letného dňa a aj napriek horúčave ho triasla zima. Malo by ísť o prejavy ducha dedka, ktorý tu prežil celý svoj život a ani po smrti zrejme nechce svoj domov opustiť.

Viete o prípade niečo viac? Poznáte nejaké tajuplné a záhadné miesto vo svojom okolí? Dajte nám vedieť na verteneverte@hotmail.sk alebo na našu facebookovskú stránku.

FOTO: Marián Hajduch

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

pravda

nikola, 16. 10. 2014 21:55

je to pravda nieje to žiaden nezmysel :)

pravda

nikola, 16. 10. 2014 21:54

je to pravda nieje to žiaden nezmysel :)

kde?

Miro Pele, 1. 7. 2014 22:32

kde je ten dom??? GPS

straší

linda, 7. 6. 2014 10:42

Môj strýko tam spal aj s kamarátmi a nič zvláštne sa tam neprihodilo. Ale tvrdí že neodporúča tam spať lebo je tam prach, špina a veľa plchov.

Lesný duch

Marpa, 21. 1. 2014 10:26

Podla ocitych svedkov v poslednych rokoch minimalne dvoch ludi prenasledoval v nocnych hodinach duch v lesoch nad touto chalupou. Je ale nepravdepodobne, ze by sa tu jednalo o ducha deduska z chalupy. Je tam toho asi viac...

nezmysel

jara paduchova, 1. 6. 2014 15:52

no to je teda nezmysel